Om oss

Ett heltäckande byggföretag

Välkommen! Vi är ett företag som drivs utifrån den uttalade ambitionen att skapa bättre helhetslösningar för våra kunder. Vi nyttjar vår samlade kompetens för att planera och genomföra varje projekt på bästa tänkbara sätt, hela tiden med en tät kunddialog.

Med vår långa gemensamma erfarenhet av byggsektorn och med oräkneliga projekt bakom oss kan vi stå till tjänst med bred kunskap och skicklighet i alla typer av bygg- och renoveringsprojekt. Vi utför regelbundna egenkontroller och håller tät kontakt med både kunder och samarbetspartners genom hela byggprocessen, för att säkerställa ett perfekt slutresultat och en trygg resa för våra kunder.

Kontakta oss idag om du vill boka in ett personligt möte för att diskutera ditt planerade projekt!

badrumsrenovering Alingsås

Vår miljöpolicy

Vi vill inte bara göra ett perfekt jobb när vi renoverar ditt badrum, vi vill även göra det på ett sätt som innebär så lite påverkan på miljön som möjligt. Vårt miljöarbete går bland annat ut på att alltid försöka välja så miljövänliga produkter och tekniker som möjligt i våra projekt. Vårt val att köra miljövänliga fordon och att samordna leveranser och transporter till byggen är också något som vi vet gör skillnad. Slutligen har vi som standard att alltid skicka våra fakturor och offerter via mail för att minska vår pappersförbrukning.

Det mesta inom bygg och renovering