Tjänster

Det mesta inom bygg och renovering

Utöver badrumsrenovering kan vi erbjuda en lång rad tjänster inom renovering och bygg till dig som bor i Alingsås med omnejd, eller kanske driver ett företag där exempelvis kontoret är i behov av ett lyft.

Bland våra anställda finns bland annat snickare, våtrumstekniker och plattsättare och där vi inte har egen personal har vi nära samarbetspartners som vi anlitar inom ramarna för projektet. Det gör att vi kan erbjuda totalentreprenad på det mesta inom bygg och renovering.

Här är några exempel på vad vi kan erbjuda. Kontakta oss idag om du har ett projekt du behöver hjälp med, vi kan säkert hjälpa dig!

Köksrenovering

Precis som med badrumsrenovering är köksrenovering något som garanterat höjer värdet på din bostad. Våra duktiga snickare kan förvandla ett slitet kök till rena drömköket som blir hållbart, snyggt och praktiskt att använda. Vi kan bygga upp ditt färdigköpta kök eller bygga ett helt platsbyggt kök från grunden, där vi kan hjälpa till med att utnyttja de befintliga utrymmena till max.

badrumsrenovering Alingsås

Tillbyggnad och ombyggnad

Vill du bygga till eller bygga om på ditt hus i Alingsås? En tillbyggnad är en utmärkt lösning när ni trivs bra i er bostad men märker att boendeytan skulle behöva bli större, kanske på grund av tillökning i familjen eller för att barnen börjar bli stora och behöver mer plats. Det blir också allt vanligare att man bygger till på huset för att skapa kontorsutrymmen för hemarbete.

Vi kan även utföra större ombyggnadsprojekt, till exempel av kontorslandskap. Är ditt företag i behov av en upprustning av lokalerna ställer vi gärna upp och hjälper er att planera och genomföra en kontorsrenovering.

Vi har genomfört många om- och tillbyggnader och hjälper er gärna att planera och genomföra projektet så att det blir precis som ni vill ha det.

badrumsrenovering Alingsås

Husbesiktning

Vi kan även hjälpa till med besiktning inför ett husköp, eller om du bara vill ha en uppdatering kring skicket på ditt hus. Vi gör en noggrann besiktning av alla delar av huset och kan peka på saker som behöver åtgärdas direkt eller inom en snar framtid. Därefter kan vi självklart också hjälpa till med att åtgärda eventuella problem. Kontakta oss idag om du vill beställa tid för en husbesiktning!

Bygg- och renoveringstjänster i Alingsås